Halil KULGEL - Okul Müdürü

1989 yılında Afyonkarahisar´da doğdu. ilkokul eğitimini Burdur´da tamamlamış ve ortaokul ile lise eğitimini Isparta´da almıştır. 2012 yılında Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi´nden mezun olmuş, şu anda Afyon Kocatepe Üniversitesi´nde Eğitim Programları ve Öğretimi alanında yüksek lisansını sürdürmektedir.

Öğretmenlik kariyerine 2012 yılında Kemer Ortaokulu´nda teknoloji ve tasarım öğretmeni olarak başlamıştır. 2013-2015 yılları arasında Kemer Ortaokulu müdürlüğü görevini üstlenmiş, ardından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü pozisyonuna atanmıştır. Daha sonra, 2017-2020 yılları arasında Tefenni Halk Eğitim Merkezi´nde Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. 2020 yılının Ocak ayından itibaren ise şu anda bulunduğumuz müdürlükte görev yapmaktadır.

Evli ve 2 çocuğu bulunmaktadır.